Iata o noua reteta trimisa de Amalia: Tort de biscuiti cu crema de branza.
INGREDIENTE Tort de biscuiti cu crema de branza
A. blat:
– 500 g biscuiti simpli
– 5 lingurite cacao instant
– 100 ml apa calda
B. crema:
– 250 g branza de vaca slaba
– 100 g unt
– 5 linguri de zahar
– 200 ml frisca vegetala
– 2 plicuri de intaritor pentru frisca;
MOD DE PREPARARE Tort de biscuiti cu crema de branza
A. crema:
– branzica se sfaramiteaza bine cu furculita;
– se amesteca cu untul;
– se omogenizeaza bine, adaugand zaharul;
– frisca se bate impreuna cu intaritorul;
– se amesteca frisca si crema de branza si se omogenizeaza bine cu ajutorul mixerului;
– se ia o forma de tort cu peretii detasabili;
– din cacaoa instant si apa se face un sirop in care vom inmuia biscuitii;
B. montare:
– se asaza in forma cate un strat de biscuiti si unul de crema, incheind cu crema;
– se da la rece cca 1 ora;
– se detaseaza peretii si se orneaza dupa plac.
Incearca si aceasta reteta video