Ultimele

Tort cu fructe

Retetele tale » Tort cu fructe

Indiferent daca e sarbatoare sau nu, un tort este intotdeauna binevenit.  Cu atat mai mult cu cat este facut in casa. Iata o reteta de Tort cu fructe.

 

Ingrediente

400 g iaurt, 500 g frisca, 5 plicuri gelatina, ananas compot, piersici din compot, kiwi, portocale, struguri, piscoturi sau blat de pandispan.

 

 

Mod de preparare

Frisca batuta se amesteca cu iaurtul, ananasul si piersicile taiate marunt.

Gelatina se prepara conform instructiunilor dupa plic si se adauga calduta in compozitie.

Intr-o cratita se pune o folie de celofan si se pune compozitia obtinuta, deasupra se pun piscoturile sau blatul si se lasa la frigider cel putin 4 ore.

Cand s-a intarit gelatina se rastoarna tortul invers se orneaza cu frisca si fructe.

 

Data articol: ianuarie 18, 2015