Tort cu crema de zahar ars

15 iulie 2019,
tort crema de zahar ars - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - pexels-photo-704798

Un deliciu de desert: Tort cu crema de zahar ars! Incearca-l si tu!

Ingrediente Tort cu crema de zahar ars

Pentru crema este nevoie de: 4 oua, 6 linguri zahar, 500ml lapte, 1 plic zahar vanilinat, cana zahar.

Pentru blat: 3 oua, 3 linguri faina, 3 linguri zahar, 1 lingura ulei, 1 praf de copt.

Pentru ornat: 1 plic frisca .

Mod de preparare Tort cu crema de zahar ars

Caramelizezi zaharul (1/2 cana) intr-o cratita de 2-3l si rotesti vasul, sa fie imbracati peretii. Lasi la racitAmesteci apoi cu telul ingredientele pentru crema, apoi le torni in vasul tapetat.

Dai in cuptorul preincalzit, la foc mediu, aproximativ 20min, cat sa o coci pe jumatate.

Faci un blat simplu: bati albusurile spuma cu zaharul, ca pentru bezea, adaugi si celelalte ingrediente: galbenusurile, uleiul si faina amestecata cu praful de copt;

–  Deschizi cuptorul, scoti crema, torni compozitia pentru blat si mai lasi totul in cuptor inca 20-25min

–  Se lasa la racit in vasul in care s-a copt, apoi se rastoarna cu grija pe un platou.

–  Se orneaza dupa preferinte.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita
codul