Tarta frageda cu gem si struguri

06 august 2015,

 

Mod de preparare
1. Se framanta aluatul tartei din ingredientele aferente apoi se da la frigider, cca 30 minute.
Se imparte aluatul in 3/4 pentru tarta iar 1/4 se opreste pentru gratar.
Se intinde aluatul tartei intre 2 foi de celofan apoi se aseaza in tava unsa cu un pic de margarina si se inteapa din loc in loc cu o furculita.
2. Se mixeaza albusul cu cele 2 linguri de zahar apoi se amesteca cu smantana rece si oul .
Se unge aluatul din tava cu gem, se toarna amestecul de smantana si se presara boabe de struguri pe toata suprafata.
Din aluatul oprin taiem fasii subtiri ce se vor aseza ca un gratar si se ung bine cu galbenus de ou.
Se da tarta la copt cca. 30 de minute. Primele 20 de minute la foc iute apoi la foc mic.Se scoate din tava si se taie dupa ce s-a racit bine.

 

Pofta buna!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita