Tarta cu pere

10 februarie 2017,

Mod de preparare
Cerni faina, o amesteci cu untul, taiat bucatele, pana se uniformizeaza. Adaugi, pe rand, ouale, praful de sare, praful de copt stins cu zeama de lamaie, zaharul, coaja de lamaie si framanti bine pana obtii un aluat uniform. Il lasi la rece 30 de minute.
Intre timp, cureti perele de coaja, scoti semintele, le tai cubulete si le calesti cu zaharul si mirodeniile, amestecand permanent pana scade zeama.
Imparti aluatul in doua si intinzi doua foi. Una dintre ele o asezi intr-o tava unsa cu putin unt.Deasupra torni umplutura de pere. A doua foaie o tai suvite pe care le asezi sub forma de grilaj peste umplutura de pere. Cu ajutorul unui penson ungi tarta cu un galbenus de ou. Pui tava in cuptorul preincalzit si o lasi timp de aproximativ 30 de minute. Tai tarta dupa ce se raceste.
.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita