Tarta cu dulceata de visine

07 martie 2017,

 

Mod de preparare
Pentru aluat, am amestecat faina cu cacaoa si zaharul pudra, am adaugat untul moale si oul si am framantat un aluat elastic. L-am lasat la frigider timp de o ora.
Intre timp, am pus pe foc frisca lichida si cand s-a infierbantat am pus ciocolata neagra si am luat de pe foc. Am amestecat energic ca sa se topeasca ciocolata si am lasat sa se raceasca, apoi am adaugat ouale si am omogenizat crema.
Am intins 2/3 din aluat intr-o tava de tarta unsa si tapetata, am pus crema de ciocolata si am intins dulceata de visine. Din aluatul ramas, am intins o foaie pe care am taiat-o fasii de 1 cm grosime. Fasiile se aseaza in grilaj peste tarta. Am dat la cuptor pentru 40-45 minute si la final am ornat cu visine.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita