Ultimele

Ruladă cu dulceaţă de capşune

Mod de preparare

Este foarte simplu de facut, iar rezultatul este un blat de rulada foarte pufos.

Se freaca galbenusurile cu 2 linguri de zahar, pana cand zaharul s-a topit, iar compozitia arata ca o crema si are o culoare frumoasa.
Separat se bat albusurile cu 3 linguri de zahar, spuma tare.

Peste galbenusurile frecate cu zahar se incepe adaugarea intercalata a albusurilor, si a fainii. Acum este momentul sa intre in scena si esenta de vanilie si sa parfumeze delicat aluatul nostru.

Tava trebuie unsa cu unt, asezam o hartie de pergament si ungem iar cu unt.
Rasturnam aluatul in tava si introducem in cuptorul incins la 190 grade, pentru 10 min, nu mai mult pentru ca nu vrem ca blatul sa fie uscat, se va rupe si nu il vom putea rula.

Dupa ce scoatem rulada si o lasam doar un picut sa se racoreasca, pudram zahar peste un servet de bucatarie curat, asezam blatul pe acesta, cu fata in jos, indepartam hartia.
Imprastiem dulceata peste blat si rulam.

Transferam pe un platou si pudram cu zahar.

Asa arata minunatia.

Urmariti video aici

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: februarie 16, 2016