Mod de preparare Felie de lapte
Crema: mixam toate ingredientele pana obtinem o crema fina, dam la rece pana facem blatul.
Mixam galbenusurile cu zaharul, mierea si esenta de rom, pana isi dubleaza volumul, adaugam faina, grisul, praful de copt si amestecam, dupa care adaugam cacaoa, uleiul si laptele, omogenizam bine, dupa care adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare.
Am turnat compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, am dat la cuptor pana a trecut testul cu scobitoarea, cca 30 min.
Lasam sa se raceasca foarte bine, dupa care taiem in 2.
Asezam prima foaie, adaugam crema amestecata cu 2 linguri de gelatina hidratata si dizolvata pe baie de aburi, am dat la frigider pana s-a intarit bine dupa care am adaugat a doua foaie si am dat la frigider pana a doua zi.
Pofta buna!
Citeste continuarea: 1 2