Ultimele

Tort bicolor

Retetele tale » Tort bicolor » Pagina 2

Mod de preparare
Biscuitii se dau la robot si se maruntesc apoi se amesteca cu untul topit si miere apoi intr-o forma cu inel detasabil,presamin strat unifor biscuitii apoi decoram marginea cu rulouri de napolitana.
Mixam frisca impreun cu nesul pana se intareste apoi adaugam branzica si piureul de castane.Se hidrateaza gelatina in 100 ml apa rece apoi o topimla bain marin si o adaugam in crema.Se toarna jumatate din crema deasupra stratului de biscuiti,se presara jumatati de biscuiti umpluti,bicolori,se adauga sirestul de crema ,se niveleaza uniform si apoi dam la rece 2 ore.Se topeste ciocolata amaruie cu 3-4 linguri de lapte si o turnam fierbinte deasupra.Se decoreaza cu biscuiti si se mai lasa o ora la rece
Pofta buna!

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: decembrie 13, 2016