Tarta cu crema de branza si fructe

24 iunie 2019,
Tarta cu crema de branza si fructe

Mod de preparare Tarta cu crema de branza si fructe

Aluat:
Amestecam spuma untul cu zahatul,adaugam oual si apoi incorporam alternanad faina si apa,putin cate putin.
Compozitia rezultata va fi destul de moale.O impachetam in folie alimentara si o lasam la frigider 5-6 ore.
La rece aluatul se intareste.Se scoate din frigider si se framanta putin pe masa infainata. Se intinde o foaie mai mare decat tava de tarta. O asezam dand forma exacta, presam bine, taiem surplusul si intepam aluatul cu furculita pentru a nu se umfla la copt. Dam tava la cuptor la foc iute pana cand tarta se aureste foarte putin. Tinuta prea mult in cuptor o va face sa fie foarte uscata.
Scoatem tarta din forma si o lasam sa se raceasca.

Crema

Branza dulce se mixeaxa foarte bine cu zaharul si esenta de vanilie pana devine cremoasa. Adaugam si frisca lichida si mixam pana obtinem o crema spumoasa. Umplem tarta cu aceasta crema.

Decor:

Nectarinele se taie in felii subtiri care se aranjeaza pe margine sprapunandu-se putin. Trecem la al doilea rand de fructe. Kiwi curatat si taiat in jumatate se feliaza si se aranjeaza pe tarta. La mijloc aranjam sferturi de capsuni si ciresele.
Tort Jelee-ul se prepara dupa instructiunile de pe plic. Se amesteca praful cu zaharul si apa si se pune la fiert un min. Luam de pe foc,amestecam 1-2 min sa se mai racoreasca putin si apoi se toarna incepand de la mijloc peste fructe.
Dam tarta la rece 1-2 ore inainte de servire.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita