Desertul copilariei noastre: Salam de biscuiti de post. Nu ti-e pofta sa-l pregatesti? Iata cum sa faci!
Ingrediente Salam de biscuiti de post
500 g biscuiti simpli
1 pachet margarina (250 g)
300 g zahar
cacao 25 g
nuci sau alune
stafide
rahat
esenta rom
50 g nuca de cocos
Mod de preparare Salam de biscuiti de post
Zaharul se pune intr-o craticioara. Se pune apa de un deget mai sus decat zaharul. Se adauga margarina, cacao, esenta rom si se fierbe pana se ingroasa putin si se formeaza ca o crema. Separat se rup biscuitii in 4 sau se macina, se adauga rahatul taiat bucati, stafidele, nucile sfaramate si fructe confiate dupa preferinte.
Apoi puneti si crema de cacao pregatita mai sus si mestecati bine. Se pune în pungi, sub formă de suluri trecandu-se prin cocos înainte de ambalare. Dupa refrigerare de măcar o oră se taie felii şi se serveste.
Sa aveti pofta!
Incearca si aceasta reteta video