Iata o reteta delicata de Rulada din biscuiti cu crema fina de branza si zmeura.
Ingrediente Rulada din biscuiti cu crema fina de branza si zmeura
250 g biscuiti fragezi Petit Beurre,
150 g unt sau margarina,
100 g ciocolata tartinabila (tip Finetti),
250 g branza proaspata de vaci (crema fina),
100 g zahar pudra,
zahar vanilat,
50 ml frisca lichida,
100 g zmeura proaspata (sau alt fruct prospata de sezon)
Mod de preparare Rulada din biscuiti cu crema fina de branza si zmeura
1. Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta bine cu margarina topita si amestecata cu ciocolata tartinabila, pana obtinem un amestec omogen. Se intinde, intre doua folii de celofan, blatul de biscuiti al ruladei, gros de 0,5 cm.
2. Se mixeaza crema fina de branza de vaci cu frisca lichida, zaharul vanilat si cel pudra, apoi se intinde intr-un strat uniform pe blatul din biscuiti. Deasupra se presara zmeura apoi se ruleaza cu grija si se da la rece cel putin 2 ore.
Se pudreaza cu zahar pudra si se feliaza in felii potrivit de groase.
Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video