Iata o noua reteta trimisa de Elke: Rulada de biscuiti cu nuca de cocos.
Ingrediente Rulada de biscuiti cu nuca de cocos
Foi: (pentru 2 rulade)
500 gr biscuiti
Aprox 500 ml lapte
3-4 linguri cacao
Zahar pudra dupa gust
Crema:
1 pachet margarina sau unt
200 gr zahar pudra
100 gr nuca de cocos.
Mod de preparare Rulada de biscuiti cu nuca de cocos
Crema: Margarina se lasa la temperatura camerei, se bate cu zaharul pudra si cu nuca de cocos. Se zdrobesc foarte bine biscuitii, se adauga laptele, cacaoa si zaharul pudra, se framanta bine pana se obtine o compozitie care se poate intinde. Pe masa de lucru se pune folie sau staniol, se ia jumatate din compozitie si se intinde cu sucitorul (peste compozitie se poate pune o folie ca sa nu se lipeasca de sucitor). Se intinde peste, jumatate de crema si se ruleaza. Rulada se inveleste in staniol sau in folie si se da la frigider.
Incearca si aceasta reteta video