Ultimele

Rulada cu gem de portocale

Retetele tale » Rulada cu gem de portocale

Abetina a trimis o reteta minunata la Concursul nostru: rulada cu gem de portocale. Adu si tu primavara in bucate cu retetele tale minunate pregatite pentru cei dragi si poti castiga o oala presiune DeKassa 10 Litri cu capac suplimentar din sticla, o tigaie wok cu capac si interior ceramica Bergner (seria Vioflam), sau o oala de gatit la aburi cu doua site Peterhof (fund capsulat in 3 straturi), oferite de Megaplus.ro.

 
Ingrediente

5 oua,
5 linguri de zahar,
5 linguri de faina de grau,
4 pliculete de zahar vanilat
2 linguri de cacao
1 plic praf de copt
100 gr.ciocolata menaj
50 unt
un varf de cutit de sare

 

 

Mod de preparare
Se separa albusul de galbenus si se pun albusurile la mixat cu zaharul si zaharul vanilat, cand albusul se face spuma adaugam galbenusurile, un varf de cutit de sare, faina si jumatate de plic de praf de copt stins cu otet de mere, mixam foarte bine. Intr-o tava asezam hartie de copt si peste ea vom turna un pic de compozitie si in restul vom adauga cacao si vom mesteca foarte bine si vom turna in tava, lasam la copt. Cand este coapta foaia o punem peste un prosop umed si o lasam cateva ore, apoi ungem foaia cu gem de portocale, o rulam si turnam peste ea 100 gr. ciocolata topita cu 50 gr.unt. Lasam sa se raceasca si apoi taiem felii. Pofta buna!

Data articol: martie 17, 2014