Pentru desert va recomandam o rulada cu gem. Se prepara usor si va fi pe placul intregii familii. Pofta buna!
Ingrediente Rulada cu gem
4 oua
4 linguri zahar
4 linguri faina
4-5 linguri gem
Mod de preparare Rulada cu gem
Se bat spuma albusurile cu un praf de sare.
Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si la final se incorporeaza si albusurile
Se toarna in tava captusita cu hartie de copt. (dimensiuni tava 32*35)
Se coace in cuptorul preincalzit circa 15 minute. Aici trebuie foarte mare atentie, daca l-ati lasat prea mult in cuptor ati compromis rulada fiindca blatul va deveni casant si nu se va putea rula.
Se rastoarna cu fundul in sus pe un prosop umed (udat apoi stors bine de tot).
Se unge suprafata cu gem (sa nu fie un strat foarte gros).
Se ruleaza strans cu ajutorul prosopului si se da la rece. Se pune intr-o punga intepata la un capat glazura de ciocolata si se orneaza rulada. Se pot presara si fulgi de cocos, apoi se da din nou la rece sa se intareasca glazura.
Dupa ce se intareste glazura se poate taia.
Incearca si aceasta reteta video