Retete de Revelion: Prajitura cu branza si cafea

28 decembrie 2018,
Prajitura cu branza si cafea

Va recomandam un desert delicios si aratos, numai bun pentru masa de Revelion: Prajitura cu branza si cafea.

 

Ingrediente Prajitura cu branza si cafea

Pentru blat (diametrul de 24 cm):
100 g unt
120 g zahar brun
1 ou
30 g cafea boabe
125 g miez nuca
175 g faina
1/2 lingurita praf de copt
1 lingurita esenta de vanilie
1 praf sare

 

Pentru mini briose:
100 g ciocolata neagra 70% cacao
100 g unt
2 oua
50 g cacao pudra
2 lingurite cafea granule
130 g zahar
140 g faina
50 ml lapte batut
1 lingurita praf de copt
1 lingurita esenta de vanilie
1 praf sare

 

Pentru crema de branza:
800 g crema de branza
500 g mascarpone
150 g zahar
200 ml smantana lichida

 

Pentru glazura de cafea
100 g ciocolata cu cafea
60 ml espresso proaspat preparat
1 lingurita unt
2 linguri cacao
50 g zahar pudra
1 lingurit esenta de cafea
3 linguri lichior de cafea
1 lingura boabe cafea

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita