Va prezentam o reteta rapida de Negresa. E si delicioasa pe deasupra!
Ingrediente Reteta rapida de negresa
4 oua
o cana si jumatate de lapte
o cana si jumatate de zahar
o cana si jumatate de faina
1/2 pachet de margarina
1 plic de bicarbonat de sodiu
o esenta de rom
3 linguri de cacao
Mod de preparare Reteta rapida de negresa
O cana si jumatate de zahar se amesteca cu 3 linguri de cacao, apoi se adauga o cana si jumatate de lapte, se amesteca bine si se da la foc mic. Cand a inceput sa se incalzeasca se adauga un plic de bicarbonat si o jumatate de pachet de margarina. Se amesteca pana can d se topeste margarina. Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu 2 linguri de ulei. Cand compozitia fiarta pe foc este calduta se adauga galbenusurile, faina si esenta de rom, se amesteca bine apoi se adauga albusurile. Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia in ea. Se baga la cuptorul preincalzit timp de 30-40 de minute. Pofta buna!
Incearca si aceasta retetea video
Photo by Honey Yanibel Minaya Cruz on Unsplash