Aceasta este o reteta de Prajitura Kinder, pe care o iubesc atat copiii, cat si cei mari.
Ingrediente Prajitura Kinder
un blat de pandispan (3 oua, 3 linguri de zahar, 2 linguri si jumatate de faina si o lingura cacao).
Crema: 250 ml frisca lichida, 2 linguri miere, coaja de portocala rasa, 50 ml suc de portocale(eu am stors o jumatate de portocala) si un intaritor de frisca, un plic zahar vanilat.
Mod de preparare Prajitura Kinder
Blat: Nu se pune nimic pentru crescut, intrucat nu avem nevoie de un blat crescut. Se baga la cuptor intr-o tava patrata sau dreptunghiulara tapetata cu ulei si faina. Acesta este blatul.
Crema: Mai intai de bate frisca impreuna cu intaritorul de frisca, in care se adauga toate celelalte. Aceasta este crema. Se taie blatul in doua si se adauga crema. Se tine la rece 2-3 ore si poate fi servita. Pofta buna!
Incearca si aceasta reteta video