Ultimele

Prajitura cu branza

Mod de preparare

Blatul-mixam albusuri cu un praf de sare, adaugam zaharul treptat si mixam pana se topeste. Separat intr-un bol mixam untul moale cu galbenusurile si adaugam albusurile.

Adaugam faina, praful de copt, esenta si amestecam cu o lingura cu miscari usoare. Turnam 1/2 din compozitie in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 10 min (cat sa prinda coaja blatul).

Intre timp pregatim crema – intr-un bol mixam ouale cu zaharul si adaugam branza, coaja de portocala, amidonul, stafidele care le-am tinut 10 min in sirop de trandafiri, amestecam bine.

Scoatem tava de la cuptor, adaugam crema- in compozitia ramasa adaugam cacao, amestecam si turnam deasupra la crema, nivelam si dam din nou la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Lasam sa se raceasca bine dupa care pudram cu zahar.

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: martie 16, 2017