Iata un desert rapid si delicios: Pandispan pufos cu fructe.
Ingrediente Pandispan pufos cu fructe
3 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri ulei, 3 linguri faina, un plic zahar vanilinat, jumatate plic praf de copt, diferite fructe de sezon.
Mod de preparare Pandispan pufos cu fructe
Se separa albusurile de galbenusuri. Cele 3 galbenusuri se freaca cu cele 3 linguri de ulei, cele 3 albusuri se bat spuma cu cele 3 linguri de zahar si plicul de zahar vanilinat.Intr-un castron se amesteca cele 2 compozitii, se adauga faina,praful de copt si se amesteca apoi usor. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se toarna compozitia, apoi se aseaza fructele de sezon spalate si stoarse de zeama.Se coace in cuptor circa 20 minute. Se pudreaza cu zahar pudra.
Incearca si aceasta reteta video