Iata o noua reteta trimisa de Adriana88: Pandispan cu branza.
Ingrediente Pandispan cu branza
5 oua
20 linguri de lapte
10 linguri ulei
1;1/2 cani de faina
1/2 cana de zahar
1 praf de copt
coaja de lamaie
zeama de la 1/2 lamaie
300 g branza
1 cana de zahar
2 oua
2-3 linguri faina
zeama de la 1/2 lamaie
zahar vanilat
1 praf de sare
uns
2 oua
1 zahar vanilat
Mod de preparare Pandispan cu branza
Se mixeaza ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul, adaugam treptat uleiul, laptele, coaja de lamaie, zeama, faina amestecata cu praful de copt si omogenizam. Intr-un bol amestecam branza cu ouale batute putin, adaugam si restul de ingrediente si omogenizam.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia de pandispan si deasupra adaugam branza cu lingura si nivelam.
Deasupra am adaugat 2 oua batute cu 1 zahar vanilat si am dat la cuptor pana a trecut testul cu scobitoarea.
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Moira Nazzari de la Pixabay