Ultimele

Pandispan cu afine si sos de capsune

Mod de preparare
Intr-un bol mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste, adaugam galbenusurile, adaugam faina amesteca cu praful de copt si cernuta. Amestecam usor cu o lingura, adaugand treptat uleiul si esenta de vanilie. Turnam compozitia in tava unsa si tapeta cu faina. Deasupra adaugam afinele si un pic de zahar vaniilat. Dam tava la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca in tava dupa care il feliem.
Sosul de capsune – capsunele se spala si se indeparteaza coditele, se taie bucati si se pun intr-o cratita, adaugam zaharul si apa. Lasam sa fiarba la foc mic pana se leaga siropul, lasam sa se raceasca si turnam peste chec.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: decembrie 14, 2015