Kmy50rynn a trimis o reteta delicioasa de Pandispan cu afine.
Ingrediente Pandispan cu afine
4 oua,
4 linguri faina
4 linguri iaurt grecesc
4 linguri zahar
200 g afine
50g unt
un praf de copt
1 plic zahar vanilat
1 lingura de coaja de citrice confiate
Mod de preparare Pandispan cu afine
Ouale se mixeaza bine cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga apoi iaurtul si untul topit si racit. Se amesteca usor cu o spatula. Adaugam apoi faina amestecata cu praful de copt si omogenizam prin rasturnare, pentru ca aerul sa ramana in compozitie.
Afinele se trec prin faina si se repartizeaza deasupra.
Se coace la foc potrivit 40-45 minute.
Cand este rece se topeste 50 g de ciocolata si se toarna pe deasupra. Ornati cu afine si seviti la micul dejun cu o cana de cafea.
Incearca si aceasta reteta video