Ultimele

Pandispan bicolor cu mere

Retetele tale » Pandispan bicolor cu mere
Pandispan bicolor cu mere

Iata o noua reteta trimisa de Mihagrigore: Pandispan bicolor cu mere.

 

Ingrediente Pandispan bicolor cu mere


8 oua, 8 linguri de zahar, 6 linguri faina, 1 lingurita praf de copt, 2 lingurite cacao, 5 mere

 
Mod de preparare Pandispan bicolor cu mere


Se separa ouale, iar albusurile se bat spuma. Falbenusurile se amesteca cu zaharul si se bat pe baie de aburi pana se topeste zaharul. Se amesteca cele doua compozitii si se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor, cu o lingura de lemn, de jos in sus. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna 3/4 din compozitie. In compozitia ramasa se pune cacaua, se amesteca si se toarna in tava, peste compozitia simpla. Merele se curata, se taie cubulete si se pun din loc in loc in tava, peste compozitie. Se da la cuptor pana se rumeneste frumos. Cand e gata se scoate si se pudreaza cu zahar pudra.

Incearca si aceasta reteta video

Data articol: ianuarie 26, 2022