Acesta reteta de prajitura se poate prepara intr-o tava sau sub forma de tort. Ingrediente Foile: faina 350 g, unt (margarina) 150 g, oua 1, zahar 150 g, praf de copt 1, esenta de vanilie 1 lingurita; crema: zahar ars 100 g, faina 100 g, lapte 500 ml, zahar 200 g, unt (margarina) 200 […]
Acest desert cu crema se face repede si este gata imediat. Trebuie sa-l incerci! Ingrediente: 300 g biscuiti 1 plic de budinca de ciocolata 500 ml lapte 5 linguri de zahar 1 plic de frisca + 150 ml lapte nuca maruntita Modul de preparare, pe KFETELE.RO.
Vrei sa le pregatesti musafirilor tai un desert rapid si gustos? Iti recomandam niste cornulete delicioase, care se pregatesc in cateva minute. Ingrediente 520 g faina 1 plic drojdie uscata 190 g unt 1 ou 1 plic de zahar vanilat 3 linguri de zahar 3 linguri de smantana dulceata sau rahat Modul de preparare […]
Ai tot auzit de rafinatele deserturi franțuzești dar nu ai avut ocazia să pregătești și tu așa ceva? Respectă rețeta noastră și vei face cea mai bună tartă cu lămâie pe care ai gustat-o vreodată! Ingrediente: 200 g făină 120 g unt un ou 75 g zahăr pudră 25 g făină de migdale un praf […]
Laly ne-a trimis aceasta minunata reteta de prajitura. Un deliciu cu ciocolata si capsune pe care merita sa-l incercati. INGREDIENTE BLAT DE BISCUIT: -140 gr biscuite (eu am pus petit beure) -100 gr nuci sau arahide -100 gr unt -100 gr ciocolata alba JELEU DE CAPSUNI: -200 gr capsune -3 linguri zahar -1 […]
Ingrediente:
500 gr faina, 4 oua, 6 linguri zahar, 50 ml ulei, 200 ml lapte, 1 cub de drojdie, 500 gr branza de vaci, 2 galbenusuri, 50 gr stafide
Poate ca suna ciudat, insa dovlecelul, fiind dulce, poate fi folosit si in deserturi cu succes. Acest tip de desert este unul foarte sanatos. Pentru a indulci negresa poti folosi, ca in reteta, miere, sau orice inlocuitor recomandat pentru copii, precum melasa sau stevia. Ingredinte pentru negresa cu dovlecel 120 g faina 30 g cacao […]
Prajitura cu fondant de ciocolata si nutella este special conceputa pentru cei care adora gustul intes de ciocolata. Blatul pufos se acopera cu o crema din ciocolata si nutella, iar dupa ce se intareste, stratul de pe deasupra capata o culoare neagra. Cu siguranta este o prajitura foarte dulce iar fondantul de ciocolata contribuie enorm […]
Mor de dragul acestor spirale bicolore: sunt delicioase, se fac ușor și mai sunt și aspectuoase, numai bune de pus în vitrină sau…pe masă, la desert! Ingrediente: ● 220 g unt moale ● 165 g zahăr ● 350 g făină ● 3 linguri cacao ● o linguriță esență de vanilie ● 1/4 linguriță sare ● […]
Ingrediente
Blat
-4 oua intregi
-4 linguri de zahar
-1 plic zahar vanilat
-4 linguri faina
-jumatate plic praf de copt
Ouale se bat bine cu zaharul apoi se adauga si
Ingrediente :
– 300 ml iaurt( lapte acru sau sana)
– doua ouă
– patru-cinci linguri unt topit sau ulei
– trei linguri zahăr
– esenţă de vanilie
De Paste, ai putea pregati o prajitura cu nuca de cocos. Mai jos vei gasi lista cu ingredientele necesare, precum si modul in care se prepara aceasta reteta de Paste. Reteta de Pasti – Prajitura cu nuca de cocos Pentru a pregati aceasta prajitura ai nevoie de urmatoarele ingrediente: – 1 pahar de nuca de […]
Mmmm, desertul copilariei: Nuci umplute. Ingrediente aluat 200 g untura 3 oua 100 g zahar 7 linguri ulei 1 esenta rom 1 plic amoniac 2-3 linguri otet coaja de portocala rasa faina crema 1 pachet unt 100 g zahar pudra 2 linguri cacao esenta rom 1 lingura nuca macinata miezul de la coji
Iata o reteta delicioasa: Chec glazurat din albusuri. Ingrediente 6 albusuri de oua, 300 g faina (2 cani rase), 250 g zahar, esenta vanilie, 200 ml lapte, 50 ml ulei, un praf de sare, o lingurita praf de copt, o lingura cacao, 150 g ciocolata alba, nuca de cocos deshidratata
Un desert minunat, preparat in casa, pentru cei mari si mici: Fursecuri cu capsune. Ingrediente 100 g unt 100 g untura 150 g zahar 1 praf de copt 3 linguri nuca macinata coaja de portocala 300-400 g faina capsune (congelate)