Iata un desert delicios: Negrese cu crema mascarpone.
Ingrediente Negrese cu crema mascarpone
Blat
– 5 oua
– 100 gr. ciocolata
– 3 linguri cacao
– 3 linguri apa
– 3 linguri ulei
– 7 linguri faina
– praf copt
Crema
– 250 gr mascarpone
– 200 ml fisca
– 150-200 gr zahar pudra
– foi gelatina
Mod de preparare Negrese cu crema mascarpone
Pentru blat: Ciocolata se topeste pe baie de abur, se adauga uleiul se omogenizeaza si se lasa la racit dupa care punem galbenusurile.
Albusurile (se adauga si 3 linguri apa) se bat spuma impreuna cu zaharul pana ce isi dubleaza volumul, apoi se amesteca cu compozitia de ciocolata, faina si cacaoa (cernute inainte). Se asaza int-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 30-40 minute.
Pentru crema: Se amesteca crema mascarpone cu zaharul pudra, cu zaharul vanilat si cu frisca batuta spuma. Topim gelatina la baie de abur si calduta o amestecam in crema de mascarpone.
Mod de aranjare:
Blat, crema mascarpone si deasupra ornam cu fructe sau fulgi de ciocolata.
Sa aveti pofta!
Incearca si aceasta reteta video