Ultimele

Negresa cu branza de vaci si fructe

Retetele tale » Negresa cu branza de vaci si fructe

Adriana88 a trimis o reteta minunata la Concursul nostru: Negresa cu branza de vaci si fructe. Adu si tu primavara in bucate cu retetele tale minunate pregatite pentru cei dragi si poti castiga o oala presiune DeKassa 10 Litri cu capac suplimentar din sticla, o tigaie wok cu capac si interior ceramica Bergner (seria Vioflam), sau o oala de gatit la aburi cu doua site Peterhof (fund capsulat in 3 straturi), oferite de Megaplus.ro.

 

 

Ingrediente

Blat
1 cana de faina
1/2 cana faina
1 cana apa minerala
1 cana zahar
1/2 cana ulei
3 linguri cacao
4 linguri nuca macinata
1 praf de copt
1 praf de sare
crema
300 g branza de vaci
1 ou
100 g zahar
coaja de portocale
100 g fructe congelate

 

Mod de preparare

Blat-intr-un bol amestecam ingredientele uscate si in alt bol cele umede. Adaugam treptat ingredientele lichide peste cele uscate si amestecam bine. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.

Branza o amestecam cu oul, zaharul, coaja de portocale, am adaugat fructele (cu tot sucul care l-au lasat cand s-au dezghetat).

Eu am oprit putina crema alba. Cu o lingura adaugam crema (eu am adaugat alternad cu cea alba) peste compozitie din loc in loc.

Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.

Lasam sa se raceasca bine dupa care o portionam.

Data articol: martie 11, 2014