Iata o noua reteta trimisa de Adriana88: Negresa.
Ingrediente Negresa
4 oua
250 g zahar
350 ml lapte
150 ml ulei
3 linguri cu cacao
350 g faina
1 cana de nuca macinata
1 praf de copt
coaja de portocale
esenta de rom
Glazura
8 linguri de zahar
2 linguri cacao
10 linguri apa
1 lingurita margarina
Mod de preparare Negresa
Ouale le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat uleiul si mixam pana devine ca o crema.
Adaugam laptele, faina amestecata cu praful de copt, cacao, nuca macinata, coaja de portocale, esenta si amestecam cu o paleta cu miscari usoare pana se incorporeaza totul.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptorul incalzit cca 35 min pana trece testul cu scobitoarea.
O lasam sa se raceasca in tava.
Glazura-intr-un ibric adaugam toate ingredientele si punem pe foc mic pana se ingroasa ca un sirop si se topeste margarina.
Turnam siropul peste negresa taiata felii.
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de VinaConstanze de la Pixabay