Iata un desert delicios: Madlene cu cacao. Reteta trimisa de Vendy: Madlene cu cacao.
Ingrediente Madlene cu cacao
– 5 gr praf de copt
– 3 lingura cacao pudra
– 1 buc. lamaie
– 125 gr unt topit
– 100 ml lapte
– 1 varf sare
– 200 gr faina alba
– 3 buc. oua mari
– 8 gr zahar vanilat
– 15 ml esenta de rom
– 200 gr zahar tos
Mod de preparare Madlene cu cacao
Intr-un castron, se amesteca ouale, cu un varf de cutit de sare si cu zaharul pana compozitia se albeste. Se adauga putin lapte,apoi faina care a fost amestecata cu praful de copt si cacao. Se
amesteca cu o lingura prin rasturnare pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga si coaja de la o lamaie rasa si apoi restul de lapte iar la urma untul topit dar racit. Se omogenizeaza bine si turnam compozitia in forme, care au fost unse in prealabil cu ulei si tapetate cu faina alba. Se introduce la cuptorul incalzit si se coace la 180 de grade timp de 20 de minute. Se scot din cuptor, se rastoarna pe un platou cat sunt calde inca. Eu le-am ornat cu ciocolata alba rasa.
Incearca si aceasta reteta video