Iata un desert savuros si sanatos: Fursecuri din faina integrala cu lapte batut.
Ingrediente Fursecuri din faina integrala cu lapte batut
1 1/4 cana faina integrala de grau
3/4 cana faina alba
2 lingurite praf de copt
1 lingurita sare
3/4 cana lapte batut sau iaurt
1/4 cana ulei de porumb
Mod de preparare Fursecuri din faina integrala cu lapte batut
Amestecati intr-un bol faina integrala, faina alba, praful de copt si sarea. Apoi adaugati treptat laptele batut si uleiul. Framantati aproximativ 2 minute. Intindeti aluatul intr-o foaie de aproximativ 1 cm grosime. Folositi forme de taiat biscuiti de aproximativ 5 cm.
Coaceti la foc potrivit intr-o tava unsa cu unt timp de 12-15 minute. Fursecurile pot fi pudrate cu zahar pudra.
Incearca si aceasta reteta video
https://www.youtube.com/watch?v=_k5sqx9inks