Iata o alta reteta trimisa de Daniela: Cupcakes sub cupola de cocos.
Ingrediente Cupcakes sub cupola de cocos
200 g faina
2 oua
125 g unt
150 g zahar
200 ml apa fierbinte
1/2 praf de copt
1 praf de sare
3 linguri cacao
Crema
60 g unt
250 g crema de branza
100 g fulgi nuca de cocos
250 g zahar pudra
vanilie
Topping
ciocolata
Mod de preparare Cupcakes sub cupola de cocos
Amestecam apa calduta cu cacaoa si punem pe foc sa fiarba 1 clocot, dupa care lasam sa se raceasca. Faina o amestecam cu praful de copt si sarea. Untul il mixam cu zaharul pana devine cremos, adaugam ouale cate unul mixand bine dupa fiecare, adaugam cacao si faina. Omogenizam bine dupa care punem in formele de briose tapetate, dam la cuptor cca 25 min,
Crema – mixam untul cu crema de branza dupa care adaugam zaharul, nuca de cocos si vanilie.
Asamblare – pe fiecare briosa punem cate o lingura de crema si cu un cutit nivelam.
Deasupra turnam ciocolata topita.
Incearca si aceasta reteta video