Iata o noua reteta trimisa de Miclescu Mirela: Cornulete cu osanza .
Cornulete un desert pe care nu il adoram, stiam ca atunci cand este vorba de cornulete trebuia sa coacem toata ziua si sa migalim la ele mici mici mici. De mancat se mancau imediat . Dar iata ca am cautat prin caietele mamei si am facut si eu o tura, parca nu au fost asa migaloase cum imi aminteam eu.
Ingrediente Cornulete cu osanza
1 ou
1 pachet de margarina
2 cani de osanza
1 lingura de otet
1 cana de sifon sau apa minerala
25 g taic frecat putin cu sare faina cat cuprinde pentru un aluat nelipicios
Umplutura :
1 borcan de gem de prune
miez de nuca macinat
1 lingura de cacao
Mod de preparare Cornulete cu osanza
Framantam aluatul bine si apoi il punem la frigider pentru o ora. Intindem foarte subtire aluatul si il taiem patratele pe care le umplem cu rahat sau amestec de gem, nuca si cacao.
Incearca si aceasta reteta video