Ultimele

Budinca cu branza de vaci si nuca

Retetele tale » Budinca cu branza de vaci si nuca
Budinca cu branza de vaci si nuca

Va prezentam un desert savuros: Budinca cu branza de vaci si nuca

Ingrediente Budinca cu branza de vaci si nuca

500 g branza de vaci
300 ml lapte
2 oua
100 g zahar
50 g unt
50 g nuca
4 linguri faina
2 plicuri zahar vanilinat
o esenta de rom
zahar pudra pentru ornat

 

Mod de preparare Budinca cu branza de vaci si nuca

Untul se freaca cu zaharul, se adauga faina si apoi laptele. Peste amestecul rezultat se pun galbenusurile, zaharul vanilinat si esenta de rom.
Se adauga branza pana la omogenizare, dupa care se incorporeaza albusurile batute spuma.
Se unge o tava rotunda cu unt si se toarna in tava compozitia rezultata. Timpul de coacere este de 60 de minute, la foc potrivit.
Dupa coacere, se scoate tava din cuptor si se orneaza budinca cu nuci.
Inainte de servire se presara pe deasupra zaharul pudra.

Incearca si aceasta reteta video

Data articol: ianuarie 20, 2022