Iata o reteta de prajitura usor de pregatit.
Ingrediente Prajitura usoara
Blatul
6 oua
6 linguri faina
6 linguri zahar
3 linguri ulei
2 linguri cacao
1 plic praf de copt
Crema:
500 grame branza proaspata de vaca
2 pliculete zahar vanilat
5 linguri zahar pudra
1 baton branza topita cu smantana
Mod de preparare Prajitura usoara
blat
Se mixeaza bine ouale cu zaharul dupa care se adauga uleiul, putin cate putin, amestecand cu mixerul. Faina se amesteca cu cacao si praful de copt apoi se incorporeaza in compozitia de oua mixand la viteza mica. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se introduce in cuptor la foc potrivit pentru circa 30 -40 minute.
crema
Branza proaspata se amesteca cu branza topita cu o lingura de lemn dupa care se se freaca cu zaharul vanilat si cu zaharul pudra pana devine ca o spuma .
Blatul l-am insiropat cu compot de caise iar peste blat am pus crema de branza si am presarat cacao Nesquik pe deasupra.
Incearca si aceasta reteta video
foto: Depositphotos.com