Va recomandam un desert savuros:Prajitura Tiramisu.
Ingrediente Prajitura Tiramisu
piscoturi
250 g mascarpone
250 g frisca
5 galbenusuri, 1 albus ou batut spuma, 150 g zahar, 1 paharel lichior
1 plic zahar vanilat
1 esenta rom,
cacao pt pudrare
ness pentru inmuiat piscoturile.
Mod de preparare Prajitura Tiramisu
Intr-un castron se freaca galbenusurile de ou cu zaharul pana la obtinerea unei compozitii spumoase. Amestecand cu grija se adauga crema mascarpone, frisca batuta spuma, albusul de asemenea spuma si lichiorul, esenta de rom si zaharul vanilat. Se amesteca pana la omogenizare.
Intr-o tava se asaza un strat piscoturi, un strat crema, un strat piscoturi si se incheie cu un strat crema. Deasupra se pudreaza cu cacao. Tiramisu e mai gustos daca e preparat cu o zi inainte de servire. Serviti cu placere.
Incearca si aceasta reteta video