Ultimele

Prajitura racoroasa cu capsune

Mod de prpearare
1. Se dau biscuitii la robot, untul se topeste la microunde, apoi  se amesteca cu ciocolata si esenta si se framanta bine. Acest amestec omogen se intinde si taseaza bine pe fundul unei forme cu inel detasabil, apoi se da la rece la inchegat
2. Se amesteca iaurtul cu smantana, zaharul pudra vanilat si gelatina turnata in fir subtire, dupa ce a fost inmuiata in apa rece si topita la bain marie.
3. Pe marginea formei unde se afla blatul de biscuiti, se aseaza biscuitii, unul langa altul, deasupra blatului se aseaza capsune intregi, spalate si strerse de apa, apoi se toarna crema de iaurt, deasupra se orneaza cu jumatati de capsune si putina ciocolata topita si se da la rece cca 2 ore, pentru a se intari si numai dupa aceea se taie in felii subtiri.
Pofta buna!

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: iunie 5, 2017