Prajitura cu stafide, branza si caise uscate

25 ianuarie 2016,

Va recomandam la desert o prajitura foarte usor de preparat care combina gustul branzicii de vaci cu cel al stafidelor si al caiselor uscate. Pofta buna!

 

 

Ingrediente

5 oua, 5 linguri faina, 5 linguri zahar, 3 linguri ulei, branza de vaci, arome, stafide, fructe uscate

 

 

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma si separat galbenusurile cu faina, zahar, ulei. Se combina cele doua compozitii si jumatate se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cealalta jumatate se amesteca cu branza de vaci, stafide, caise uscate, esenta de vanilie, coaja de lamaie si se rastoarna peste celalta parte din compozitie. Cantitatea de branza depinde de gusturile fiecaruia (recomandare  7-8 linguri de branza). Se da tava la cuptor si se face proba cu scobitoarea pentru a vedea cand e gata.

 

 

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita