Ultimele

Prajitura cu nuca

Prajitura cu nuca

Mod de preparare Prajitura cu nuca

Separam ouale, albusul il spumam cu zaharul, adaugam cele 3 galbenusuri si apoi nuca, faina amestecata cu praful de copt si apa fiarta. Repetam operatiunea si coacem astfel 3 blaturi subtiri din compozitia de mai sus rezulta 1 blat.

Crema

Frecam margarina cu 2 sau 3 linguri de zahar pudra, sa se inmoaie. Pe foc punem laptele, galbenusurile, faina si zaharul, pana se ingroasa ca o ciulama.
Lasam sa se raceasca foarte foarte bine si amestecam incet cu margarina moale si o esenta de vanilie. Este o crema minunata.
Pentru glazura batem albusul pe baie de abur cu zaharul si apoi punem peste prajitura.

 

Punem prima foaie, jumatate din crema, a doua foaie si restul de crema. Acoperim cu ultima foaie si glazura de albus. Este minunata!

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: februarie 4, 2018