Ultimele

Prajitura cu mere

Mod de prepare

Se freaca galbenusurile cu zaharul, uleiul si laptele pana se omogenizeaza bine. Se adauga praful de copt stins cu zeama de lamaie, se adauga faina si la sfarsit albusurile batute spuma.
Se curata merele, se razuiesc si se storc, apoi se calesc cu zahar dupa gust. La final se adauga putina scortisoara.

 

Se unge tava cu unt si se presara cu faina. Se toarna jumatate din aluat si introduce putin in cuptor pana incepe sa se prinda putin aluatul. In cazi contrar vom aseza merele in tava putin mai greu. Se scoate si se pune amestecul de mere calite iar peste restul de aluat. Se pune din nou la cuptor. La final se presara zahar pudra.

Este o prajituta delicioasa mai ales ca aluatul este pufos, nu rigid si tare si poate fi consumata si de catre cei mici.

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: martie 24, 2017