Papanasi cu branza de vaci

16 februarie 2020,
Papanasi cu branza de vaci

Deliciosii papanasi cu branza de vaci ne aduc aminte de copilarie, nu-i asa? Iata reteta noastra.

Ingrediente Papanasi cu branza de vaci

1 kg branza de vaci,
4 oua,
2 plicuri zahar vanilat,
1 esenta de rom,
1 lingurita bicarbonat,
400 g faina alba
smantana,
dulceata de capsune

Mod de preparare Papanasi cu branza de vaci

Bati bine ouale cu zaharul vanilat si cu bicarbonatul nestins. Adaugi branza si apoi faina. Obtii un aluat potrivit de moale. Iei cate o lingura de aluat si formezi mingiute pe o planseta cu faina. Formezi apoi papanasii sub forma unor ineluse. Incingi uleiul intr-o tigaie. Pui papanasii in tigaie, astfel incat sa fiarba in ulei si sa se si rumeneasca. Nu trebuie sa se coaca prea repede pentru ca nu au timp suficient sa creasca. Cand sunt aurii, scoti papanasii pe servetele absorbante. Servesti papanasii cu smantana dulce si cu dulceata de capsune.

Imagine de Džoko Stach de la Pixabay

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita
minimax