Mod preparare
Mai intai separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le frecam cu praful de sare si le lasam deoparte ca sa isi intensifice culoarea. Albusurile le batem spuma ,cu ajutorul mixerului ,pana cand daca intoarcem vasul acestea nu curg. Adaugam apoi zaharul tos in ploaie si mixam bine pana cand acesta se topeste. In galbenusuri punem cele 5 linguri de ulei,amestecam bine si apoi le adaugam in spuma de albusuri cu zahar. Faina o amestecam cu praful de copt dupa care o adaugam si pe aceasta in amestecul de mai sus. Spalam bine capsunile si le inlaturam frunzulitele,le adaugam in blender alaturi de zaharul vanilat si le blenduim bine, dupa care le adaugam in compozitia initiala, usor amestecand incontinuu cu mixerul.
Tapetam o forma de pandispan cu hartie de copt si rasturnam aluatul. Dam la cuptor pentru 20-30 minute la 175-180 grade.
Se scoate se lasa la racit dupa care se serveste ca atare. Vreau sa va spun ca, gustul si aroma este inconfundabila. Spor la gatit va doresc si va atasez si pozele cu celelalte combinatii la fel de usor de realizat.
Citeste continuarea: 1 2