O reteta usor de preparat si pe placul tuturor: macaroane cu branza.
Ingrediente Macaroane cu branza
400 gr macaroane (sau orice fel de paste preferati)
250 gr branza sarata (sau branza de vaci dulce)
3-4 oua
1 cutie Hopla (daca nu aveti puneti 8 linguri de smantana)
5 linguri de smantana sau iaurt (eu prefer smantana)
unt
sare
Mod de preparare Macaroane cu branza
Se fierb pastele in apa cu sare, respectand timpul de fierbere inscris pe ambalaj. Dupa ce s au fiert le rasturnam intr o strecuratoare, apoi turnam peste ele o cana de apa rece si le lasam la scurs.
Batem bine ouale, adaugam branza faramitata cu furculita (sau data pe razatoarea mare), smantana si cutia Hopla.
Intr un vas uns cu unt punem pastele, turnam compozitia de branza si amestecam usor. Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 40 minute, pana se rumenesc deasupra.
Le puteti servi cu zahar, calde sau reci.
Incearca si aceasta reteta VIDEO
Pofta buna!