Simple si usor de facut, fursecurile pot inlocui cu succes traditionalii biscuiti din comert: Fursecuri cu miere si smantana.
Ingrediente Fursecuri cu miere si smantana
150 gr faina
3 linguri de miere
150 gr zahar pudra
2 oua
4 linguri de smantana
5 gr de bicarbonat de amoniu
Coaja de la o jumatate de lamaie
100 gr unt
100 gr nuci
O jumatate de borcanel de dulceata de visine
Mod de preparare Fursecuri cu miere si smantana
Mierea, galbenusurile de ou, zaharul, untul, coaja de lamaie, bicarbonatul de amoniu, dulceata de visine si smantana se amesteca bine. Se adauga faina, se varsa compozitia pe planseta apoi se framanta un aluat mai moale care se intinde , se taie in diferite forme care se pun in tava si se ung cu albusul ramas . Deasupra fiecarui fursec se pune cate o jumatate de miez de nuca. Se lasa sa stea in tava cel putin o ora, apoi se dau la cuptor , unde se coc la foc iute pana se rumenesc.
Incearca si aceasta reteta video