Iata o reteta delicioasa de sezon: Dovleac fiert in lapte
Timp de preparare: 20 minute (complexitate redusa)
Ingrediente Dovleac fiert in lapte
500 ml lapte , 300 g dovleac curatat de coaja si taiat cubulete. Cantitatile se pot mari dupa necesitate
Mod de preparare Dovleac fiert in lapte
Dovleacul fiert in lapte este un desert dietetic grozav . Poate fi folosit si ca tratament pentru detoxifierea organismului… Este minunat daca puteti manca macar o zi pe saptamana numai acest preparat.
Dovleacul se curata de coaja, se taie cubulete si se fierbe impreuna cu laptele la foc mic pana este fiert dovleacul (nu trebuie sa se sfarame). Se indulceste cu miere de albine dupa gust , iar la sfarsit se presara scortisoara, se opreste focul si se tine vasul acoperit cu un capac circa 10 min, dupa care se poate servi atat cald si rece.
Incearca si aceasta reteta video
Imagine de Couleur de la Pixabay