Ultimele

Castigatori concurs Disney Magia dulciurilor: Retete dulci pentru copiii nostri

Retetele tale » Castigatori concurs Disney Magia dulciurilor: Retete dulci pentru copiii nostri

Sfatulparintilor.ro si Disney Romania te invita la un nou concurs in sectiunea Retetele tale. Vino cu retetele tale dulci pe care le prepari cu drag pentru copiii tai si poti castiga unul dintre cele 10 premii oferite de Disney Romania: o revista Disney Magia Dulciurilor.

 

Perioada desfasurare concurs

8-21 februarie 2016 (ora 20:00 inclusiv).

 

Ce castigi

Vor fi oferite 10 premii constand intr-un numar al revistei Disney Magia Dulciurilor.

_MagiaDulciurilor_01_macheta produse copy

https://www.facebook.com/DisneyMagiaDulciurilor/

* fotografie cu titlu de prezentare

 

 

Concursul s-a incheiat!

Castigatorii sunt: Danielapatty, Milu Alexandra

 

 

Cum participi

Vino AICI cu retetele tale dulci pe care le prepari cu drag pentru copiii tai. Cu cat contribui cu mai multe retete bune si originale, cu atat ai mai multe sanse de castig. Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a sectiunii Retetele tale si pe contul de Facebook Sfatulparintilor.ro.

 

 

Criteriile de acordare a premiilor

Retetele trebuie sa apartina celor care le trimit, sa fie creative, deosebite, speciale, sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor). NU sunt luate in considerare retete trimise si publicate pe site-ul Sfatulparintilor.ro/Reteteletale.ro.

 

 

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

 

Afisarea castigatorilor

Castigatorii  vor fi afisati luni, 22 februarie 2016, in acest articol care anunta concursul.

 

Mult succes tuturor!

 

 

 

REGULAMENT CONCURS

 1. Concursul Disney “Retete dulci pentru copiii nostri” este valabil in perioada 8-21 februarie 2016 (ora 20:00 inclusiv).
 1. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza cel putin 5 retete la sectiunea RETETELETALE. Retetele postate ajung in programul administratorilor Sfatulparintilor.ro apoi cele validate si aprobate apar la sectiunea Reteteletale.

3.La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 10 premii. Premiile constau intr-un numar al revistei Disney Magia Dulciurilor. Premiile vor fi distribuite aleator.

 1. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si manageriala a www.sfatulparintilor.ro in functie de urmatoarele criteria: sa fie retete proprii ale celor ce posteaza / sa fie creative, deosebite, speciale / sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor).
 2. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 22 februarie 2016, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
 3. Organizatorul concursului Disney “Retete dulci pentru copiii nostri” sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Disney Romania.
 4. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

 1. Premiile se vor transmite castigatorilor pe teritorul Romaniei, aleator, prin intermediul sponsorului, la adresele livrate pe scris de acestia, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data trimiterii datelor pe mail.
 2. Prin inscrierea la acest concurs sunteti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea sunteti de acord sa intrati in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primiti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea voastra explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele personale din baza de date.
 3. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.
 4. NU vor fi luate in considerarea retetele trimise pe mail, in sectiunea de comentarii sau pe contul de Facebook. De asemenea NU se vor lua in considerare retetele care au mai fost trimise catre Sfatulparintilor.ro/ReteteleTale si au fost publicate pe site.
 5. Prin participarea la concurs, va asumati raspunderea atat cu privire la calitatea de autor, cat si cu privire la originalitatea textelor si fotografiilor trimise, organizatorul  nefiind raspunzator in situatia in care participantul foloseste creatia unei alte persoane, fara consimtamantul acesteia.
 6. Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

Data articol: februarie 22, 2016