Chec pufos

08 mai 2020,
Chec pufos

Iata o delicioasa reteta de Chec pufos.

Ingrediente Chec pufos

250 g zahar

4 oua

1 praf sare

5 linguri ulei

200 g faina

o lingura cacao

zahar vanilat

Mod de preparare Chec pufos

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga apoi galbenusurile, uleiul, zaharul, zaharul vanilat si faina. Se omogenizeaza bine. Compozitia se toarna in tava de chec pe hartie de copt, dar mai lasam cam 3 linguri de compozitie pe care o amestecam cu cacao. Turnam apoi peste compozitia din tavi si compozitia cu cacao si amestecam usor cu o lingurita pt a-i face un model. Se da la cuptor, il incercam cand este gata. Se serveste rece. Pofta buna.

Imagine de cromaconceptovisual de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita