Daniela a trimis o reteta delicioasa de Cannoli sicilianii.
Ingrediente Cannoli siciliani
125 g faina
30 g untura
15 g zahar pudra
1 lingura cacao
1/2 lingurita cafea solubila
1/2 scortisoara
un praf de sare
1 ou
15 g otet
15 g vin
Crema
400 g ricota
150 g zahar pudra
1 albus
Mod de preparare Cannoli siciliani
Intr-un vas punem faina, cacao (eu am pus capuccino cu gust de ciocolata) sarea, cafea, zaharul si amestecam, facem o gaura in mijloc adaugam untura, oul, vinul, otetul.
Framantam un aluat omogen si elastic, invelim in folie alimentara si dam la rece cateva ore.
Crema: amestecam branza cu zaharul si dam la rece 1 ora.
Scoatem aluatul si il intindem pe masa infainata, decupam cercuri cu un pahar si cu facaletul intindem putin fiecare cerc pentru a-l face un pic oval.
Imbracam formele unse, ungem un capat cu albusul batut si lipim de forme.
Le prajim in baie de ulei pana se rumesc frumos, le scoatem pe un servetel, dupa ce se racesc le umplem cu crema si le pudram cu zahar
Incearca si aceasta reteta video