Bulgarasi cu branza de vaci si smantana

14 iulie 2020,
Bulgarasi cu branza de vaci si smantana

Pentru desert va propunem o reteta ideala pentru copii, dar si pentru cei mari: bulgarasi cu branza de faci si smantana. Pofta buna!

 

Ingrediente Bulgarasi cu branza de vaci si smantana

 

400 grame branza de vaci

4 linguri smantana

6 linguri gris(sau cat cuprinde)

4 linguri zahar

2 oua

1 lingura esenta de rom

 

 

Mod de preparare Bulgarasi cu branza de vaci si smantana

 

Amestecam branza de vaci cu smantana si ouale pana se omogenizeaza. Adaugam apoi grisul, daca e nevoie punem in plus 1-2 linguri gris, sa iasa astfel incat putem forma bilute. Adaugam si esenta de rom si amestecam bine. Punem intr-o oala la fiert apa. Formam bilute din amestecul obtinut si punem in apa fierbinte. Lasam sa fiarba 15-20 minute. Se pun la scurs intr-o sita cand se scot. Se servesc cu smantana sau dulceata. Serviti cu placere.

 

 

Incearca si aceasta delicioasa reteta video

 

Imagine de Enotovyj de la Pixabay

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita