Pentru desert va propunem o reteta ideala pentru copii, dar si pentru cei mari: bulgarasi cu branza de faci si smantana. Pofta buna!
Ingrediente Bulgarasi cu branza de vaci si smantana
400 grame branza de vaci
4 linguri smantana
6 linguri gris(sau cat cuprinde)
4 linguri zahar
2 oua
1 lingura esenta de rom
Mod de preparare Bulgarasi cu branza de vaci si smantana
Amestecam branza de vaci cu smantana si ouale pana se omogenizeaza. Adaugam apoi grisul, daca e nevoie punem in plus 1-2 linguri gris, sa iasa astfel incat putem forma bilute. Adaugam si esenta de rom si amestecam bine. Punem intr-o oala la fiert apa. Formam bilute din amestecul obtinut si punem in apa fierbinte. Lasam sa fiarba 15-20 minute. Se pun la scurs intr-o sita cand se scot. Se servesc cu smantana sau dulceata. Serviti cu placere.
Incearca si aceasta delicioasa reteta video
Imagine de Enotovyj de la Pixabay