Bascute cu branza

17 februarie 2011,

Ingrediente aluat:

800 g faina

400 ml lapte

2 oua

50 g drojdie

o lingura zahar

50 ml ulei

 

Umplutura cu branza :

500 g branza de vaci

4 oua

coaja de la o lamaie

150 g zahar

stafide

sare

ou – pt uns

 

Mod de preparare:

Omogenizam bine ingredientele pt aluat, laptele, ouale, zaharul, uleiul, apoi faina treptat si drojdia. Obtinem o coca, pe care o lasam 1 ora la dospit. Apoi o portionam si formam bilute care se pun in tava pe hartie de copt si le mai lasam putin la crescut. In timpul acesta, amestecam branza cu ouale, zaharul, coaja de lamaie, esenta, stafidele si un praf sare. Dupa ce au crescut se apasa fiecare biluta cu fundul unui  pahar, iar in locul format se pune compozitia de branza. Se ung bascutele cu ou si se dau la cuptor.

Pofta buna, sunt deosebit de gustoase atat caldute cat si reci!

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita